ettdjupavandetag.blogg.se

Ettdjupavandetag, handlar mer eller mindre om mig, min vardag, hela livet. Här kan jag skriva av mig utan att något ska påverka mig, känslor, rädslor. Allt som finns i tanken. Texter & Bilder är personliga och skrivna av mig.

Ett trist hejdå..

Publicerad 2014-11-29 10:25:11 i Allmänt,

Det är inte så att det handlar om mitt bloggande, absolut inte.
Det handlar om något helt annat.

Nu är det en dag kvar tills jag slutar som vikarie, timanställd i Malmö. Jag berättade detta för dem boende. Och jag har aldrig blivit så berörd där en boende sa till mig med tårar i ögonen, äkta tårar att " Du får inte gå , du får inte flytta här ifrån" så sa jag "hade jag haft en bra anledning att stanna så hade jag stannat kvar hos er, för jag kommer sakna er allesammans". Sedan sa boenden till mig " Jag får unna dig detta, men det är inte så att jag blir sur. Och kommer du och hälsar på så kommer jag ha kaffet redo för dig" :). Naaw, alla berör mitt hjärta på ett eller annat sätt. Jag förstår inte hur underbart det är.

Dem har satt spår. Dem har varit som en i familjen , på 8 månader har man fått vara med om väldigt mycket och man har sett en heldel. Och att ha gått från att vara ett vårdbiträde till att vara undersköterska, det är en häftig känsla!:) Och kollegorna har varit helt underbara, verkligen fantastiska. Kommer sakna dem.

Så jag ska göra en sak idag när jag kommer hem.

Det är en fin sak och förhoppningsvis, så kommer detta bli en kanon start och dem får positiv energi!:)

Kramar.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela